Panduan untuk Tapak Latihan Poker

Mencari beberapa latihan poker dalam talian? Anda harus tahu bahawa tapak web ini datang dalam pelbagai gaya dan jenis. Sebagai contoh, anda mungkin jenis pemain yang menikmati permainan Hold’em kira-kira 70% daripada masa yang anda luangkan bermain, dan anda juga mungkin mengambil bahagian dalam jenis permainan kejohanan sepanjang masa. Ini bermakna anda perlu belajar cara bermain dua cara berbeza, tetapi tapak yang anda pilih mungkin hanya menawarkan latihan yang meluas dalam varian Hold’em.

Apakah penyelesaiannya? Adakah anda sebenarnya perlu membelanjakan wang untuk dua tapak berbeza dan dua sesi latihan yang berbeza? Tidak sama sekali! Jika anda beralih ke salah satu laman web yang menawarkan ulasan latihan poker anda mungkin akan dapat mengenal pasti satu sumber untuk semua latihan anda. Anda perlu meneliti tapak yang menawarkan ulasan, walau bagaimanapun, untuk memastikan bahawa ia benar-benar menyampaikan barangan pepatah mega888 2023.

Sebagai contoh, tapak yang nampaknya mempunyai banyak pengiklanan untuk hanya satu sekolah, mungkin condong ke arah outlet tersebut dan menggalakkan pelajar mendaftar di sana dan bukannya tapak latihan poker yang lebih sesuai dengan keperluan mereka. Pertimbangkan contoh yang diberikan dalam pembukaan perbincangan ini – pemain yang bermain permainan Hold’em sekitar 70% daripada masa permainan mereka. Seseorang seperti itu akan mendapat manfaat daripada tapak web yang membenarkan mereka memasukkan maklumat sedemikian ke dalam enjin carian lanjutan, dan juga bahawa mereka juga menikmati permainan kejohanan. Enjin ini kemudiannya akan dapat menyampaikan nama dan pautan ke tapak latihan yang sesuai dengan keperluan mereka.

Apabila maklumat ini datang dari tapak yang menawarkan ulasan latihan poker, bagaimanapun, ia juga berkemungkinan “diperingkat” sewajarnya juga. Ini bermakna bahawa peminat Hold’em bukan sahaja akan mendapat sekolah yang boleh memberi mereka latihan dalam permainan Hold’em dan permainan kejohanan, tetapi juga memberi mereka lima atau sepuluh tapak latihan terbaik yang menawarkan pendidikan gabungan seperti ini.

Ulasan sangat berguna, tetapi mereka juga harus menjelaskan dengan jelas tapak mana yang terbaik di antara yang terbaik. Kebanyakan orang tidak mempunyai banyak masa untuk membaca sepuluh atau dua puluh ulasan tapak web, dan ringkasan maklumat ini yang dicetak dengan kemas dalam senarai “5 Teratas” biasanya akan memberikan seseorang apa yang mereka perlukan untuk mendaftar dan belajar dengan segera.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.